Bent u tevreden over InterieurDesignEnAdvies?
U kunt hier uw mening delen met toekomstige klanten.

 • Formulier
  Name
  Email
  Review Title
  Rating
  Review Content

Recensies interieur design
★★★★★
Ik wilde iets nieuws met mijn interieur gaan doen maar wist niet precies wat ik zou willen en ben toen bij Jacqueline terecht gekomen zij heeft mijn huis een nieuwe look gegeven en ben er erg blij mee.
- Pascal Schraven

Recensies interieur design
★★★★★
Ging verhuizen naar een klein appartement in wijchen. Maar met mijn ideeën bleef de inrichting standaard… bank tegen de muur, tv tegen de andere muur… Maar Jacqueline heeft er met haar ideeën voor gezorgd dat de inrichting zeker niet standaard is! Het straalt rust en eenheid uit, de kleuren kloppen, precies wat ik nodig heb. Heel erg bedankt!!
- Petra

Recensies interieur design
★★★★★
Reeds enige tijd waren wij ons aan het oriënteren voor een nieuwe keuken in onze recreatiewoning, wij kwamen hier ondanks goed bedoelde adviezen niet uit. Bij toeval ontmoette wij Jacqueline, die ons, na enig vragen direct op het goede spoor zette, de indeling, de kleurstelling, helemaal naar ons zin. Wij zijn dan ook erg blij met haar werkzaamheden en zullen zeker nog in de toekomst van haar adviezen gebruik maken.
- Familie Peelen

Recensies interieur design
★★★★★
Jacqueline heeft mij enkele jaren geleden geholpen met het opnieuw inrichten van mijn huiskamer. Ik houd niet zo van minimalistisch, maar van boeken, planten en voor mij mooie spullen om mij heen. Jacqueline had direct leuke en goede ideeën voor een rustige warme basis, betreffende kleur in combinatie met gordijnen en een andere boekenkast indeling enz. Ik heb nu een fijne huiskamer, waarin mijn spullen goed passen. Ik ben er iedere dag nog blij mee en heb nog steeds niet de behoefte om dit te veranderen. Maar als ik weer ga veranderen zal ik zeker Jacqueline hiervoor vragen.
- Maria

Recensies interieur design
★★★★★
Wij hebben een nieuwbouwwoning en we hebben Jacqueline gevraagd hoe we met kleuren ervoor kunnen zorgen dat de woonkamer één geheel kan worden. Zij heeft naar onze bestaande meubels gekeken en ons een advies gegeven over de kleuren voor de wanden en de indeling van de meubels. We zijn super bij met het resultaat. Het is precies geworden zoals we het wilden. Alles past bij elkaar en de woonkamer is zeker een geheel geworden. Jacqueline, super bedankt voor je hulp. Dit hadden we zelf niet durven doorvoeren, maar onze woonkamer is nu echt strak en toch warm en gezellig.
- Bregje

Recensies interieur design
★★★★☆
Het begon allemaal met een nieuwe keuken, maar hoe stem je dan de rest van je interieur hier weer op af. Met verrassend kleine ingrepen is het Jacqueline gelukt om van ons huis weer één geheel te maken. Een andere kleur op de muur, wat schuiven met kasten en het op een andere manier ophangen van de gordijnen. Zo eenvoudig kan het zijn, je moet er maar net even opkomen. Jacqueline bedankt voor je hulp een volgende keer komen we zeker weer bij je terug.
- Jan en Lot

Recensies interieur design
★★★★★
Bij de aankoop van een nieuw leegstaand huis is het fijn als je weet wat je wilt.. Ik wist dat ik het anders wilde dan “standaard” Jacqueline heeft me overal advies over gegeven van kleur muur tot aan vloer ect zelfs de meubels heeft Jacqueline laten maken.. Ze heeft met haar ervaring en overtuiging van haar ideeën mijn wensen meer dan waargemaakt! Het is geweldig hoe het resultaat geworden is. Kan iedereen haar aanbevelen! Nogmaals dank voor de goede zorgen.
- Rene

Recensies interieur design
★★★★★
Wij waren op zoek naar een mooie inrichting in een lastige ruimte. Jacqueline heeft daar iets heel moois van gemaakt waar we zelf niet op waren gekomen. We zijn er erg blij mee en gaan het zeker toepassen. Snelheid, enthousiasme en vriendelijkheid zijn zeker pluspunten van Jacqueline. Bedankt.
- Jeroen en Anouk

Recensies interieur design
★★★★☆
Wij hebben onlangs een appartement gekocht. Na de aankoop kwamen we tot de conclusie dat de kamer niet zo makkelijk was in te richten, zonder hulp. Op internet barst het van de interieurdesigners. Dat was niet makkelijk kiezen. We hebben voor Jacqueline gekozen omdat haar ontwerpen niet met de mode meedoen en ons aanspraken. Ze heeft een duidelijke prijsstructuur. Dan is het nog steeds afwachten of het ontwerp goed wordt. Haar ontwerp was niet goed, maar geweldig. We hebben het ontwerp nagenoeg opgevolgd. We zijn er erg blij mee. Als je de foto’s bekijkt, wordt het duidelijk waarom we er tevreden mee zijn.
- Hans Geenen

Recensies interieur design
★★★★★
Na een flinke verbouwing van ons ‘nieuwe’ huis zaten we in een wat lege, wit gestucte woonkamer. We wilden het graag mooi inrichten en er een warme, huiselijke sfeer van maken. Jacqueline heeft voor ons een ontwerp gemaakt van een woonkamer, hal en keuken die warmte uitstraalt en één is met het groen en de natuur rondom ons huis; de lampen, gordijnen, meubels en zelfs subtiele kleuren op enkele muren. We hebben bijna alle adviezen één op één overgenomen en uitgevoerd en we zijn meer dan tevreden met het geweldige eindresultaat. Bovendien kunnen we nu het project klaar is altijd bij Jacqueline terecht met aanvullende vragen. Elke dag opnieuw is het heerlijk om thuis te komen en te genieten van deze geslaagde metamorfose. Complimenten aan Jacqueline, indirect ook van familie en vrienden die ons huis elke keer weer geweldig vinden. Een aanrader!
- Annemarie en Paul

Recensies interieur design
★★★★★
Enthousiast, spontaan en gedreven! Ben zelf ook een creatief persoon, maar Interieurdesignenadvies wist me toch te verrassen met een verfrissend & origineel design voor ons huis. Aanrader!
- Pervin Vermeer-Kalay