Interior Design

Interieur Design & Advies Nijmegen Arnhem Oss Wijchen

Interieuradvies

Interieuradvies regio Nijmegen, Arnhem Oss gezocht? Stop dan met verder zoeken. Want interieuradvies, inspiratie en iemand die u kan helpen met interieurdesign in de regio Nijmegen-Arnhem-Oss en Wijchen is precies wat ik u kan bieden.

Regio Wijchen

Woont u buiten deze regio en wilt u graag met haar in contact komen? Geen probleem! In eerste instantie heb ik veelal klanten binnen de regio Nijmegen-Arnhem-Oss en Wijchen, maar ook buiten deze regio kan ik u van dienst zijn. 

De drukte van werk, gezinsleven, sporten en dergelijke maakt dat mensen weinig tijd overhouden. Indien gewenst kunt u ook een geheel vrijblijvende afspraak met mij maken in de avonduren of op een zaterdag.

Authentic Tradition

Wat VAN LAAKE belangrijk vindt

De beste inspiratie doe ik op door bij u thuis of bij uw bedrijf langs te komen. Door kennis met u te maken in uw eigen omgeving kan ik een gevoel van de ruimte krijgen, zien wie u bent en wat belangrijk voor u is.

De keuze voor een interieur designer is heel persoonlijk. Designer en opdrachtgever werken tenslotte hecht met elkaar samen. Ik vind het dan ook belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij mij.

Is het project afgerond en heeft u nog vragen? Ook dan ben ik nog steeds bereikbaar. Deze nazorg vindt ik belangrijk. Net als goede communicatie, duidelijkheid en transparantie. Voor mijzelf, maar vooral voor u.

VAN LAAKE

INTERIOR DESIGN .

Verrassende interieurs passend bij de identiteit, omgeving en bezoekers van uw bedrijf.

Benieuwd wat VAN LAAKE voor uw bedrijf kan betekenen?

Laten we vrijblijvend een afspraak maken om samen te kijken naar de mogelijkheden

Adresgegevens

Het Hoge Rot 101
6616 DA Hernen
+31 6 10759668
info@van-laake.nl

Volg VAN LAAKE op

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
's Avonds op afspraak

Copyright © 2020 VAN LAAKE

Don`t copy text!