• InterieurDesignEnAdvies Bedrijven

    InterieurDesignEnAdvies Bedrijven

Interieuradviseur Bedrijven 

Interieuradviseur bedrijven gezocht? Ik als ervaren interieur designer kan u dan van dienst zijn. Heeft u een restaurant, hotel of kantoor? De juiste combinatie tussen werkbaarheid, stijl en identiteit van de opdrachtgever staan hoog bij mij in het vaandel. Wenst u een ontwerp welke passend is binnen de huisstijl of juist een geheel nieuw en verfrissend concept? Een goede inrichting en aankleding is van groot belang voor elk bedrijf. Het is uw visitekaartje. Graag help ik u bij het creëren van de perfecte onderneming die bij u past met een interieuradvies voor bedrijven. Benieuwd wat klanten hun bevindingen zijn over InterieurDesignEnAdvies? Lees de recensies die zij geschreven hebben.

Restaurant

Restaurant

Hotel

Hotel

Kantoor

Kantoor

Werkwijze interieuradvies bedrijven

Het vrijblijvende inventarisatiebezoek vindt plaats bij u op locatie. Tijdens dit bezoek bespreek ik samen met u uw wensen en bekijken we de mogelijkheden. Dit kan gaan over een volledig plan, of een aanpassing van de huidige inrichting. Uw bedrijfsvisie en doelgroep zijn belangrijke zaken voor een goed interieuradvies.

Bij een akkoord voor verdere ontwerpplannen zal alles worden ingemeten. En zal een nieuwe afspraak ingepland worden voor de presentatie van het concept en het ontwerp. Ik presenteer het concept en ontwerp aan de hand van een digitaal moodboard. Hier worden de stijl, kleuren, sfeer en de te gebruiken materiaal op weergegeven.

Na overleg volgt een definitief ontwerp. Met het finale ontwerp ontvangt u een ingebonden boekwerk op A3-formaat. Deze bestaat uit;

  • Kleur en stijladvies
  • Plattegrond met indelingsplan voor het optimaal gebruik maken van de ruimte
  • 3D ontwerpen
  • Verlichtingsplan met advies van de verschillende armaturen
  • Materiaal en stofferingsadvies (vloer-wanden-en raambekleding)

Tijdens de presentatie neem ik materiaal en stofstalen mee om de gewenste stijl nog beter te visualiseren.  Opvolgend is het mogelijk om in samenwerking met mij deze punten uit te voeren.

Tarief: € 95,- (per uur, inclusief BTW)

Contact

Graag kom ik bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met mij opnemen voor een kennismakingsgesprek. Bel mij op 06-10759668 of stuur hier een mail.