Interieurtrends

Wij worden allemaal beïnvloed door interieurtrends. Doormiddel van televisieprogramma’s, woonbladen, beurzen, woonwinkels, cetera. U kunt uit interieurtrends bepaalde ideeën halen en deze toepassen in uw eigen woning. Door daarnaast een eigen draai aan deze trends te geven creëert u een persoonlijke sfeer. Het zorgen voor de juiste combinatie van een bepaalde trend en uw eigen stijl is niet voor iedereen even gemakkelijk. Bekijk het kleurenpalet niet alleen per kamer, maar ook naar het geheel. Een paar overlappende tinten maken het huis een mooi geheel. Hier vind u de mogelijkheden waar ik u bij zou kunnen helpen.

Belangrijke Interieurtrends van dit moment:

  1. De eerste interieurtrend is die van rust, ontspanning en simpliciteit. Deze komt voort uit de wens van veel mensen om meer tijd voor zichzelf te nemen om bijvoorbeeld even een boek te lezen. Dit resulteert in een interieurtrend die draait om kalmte, rust en evenwicht. Dit gaat gepaard met simpele, elegante vormen, lichte kleuren en subtiele decoratie. Met zo’n ultiem rustig interieur kun je optimaal uitrusten.
  2. Ten tweede ‘de natuur in huis brengen’ zal nog populairder worden dan het al was. Natuurlijke kleuren en materialen zullen we veel verwerkt zien in meubilair en muurdecoraties.
  3. Duurzaamheid gaat een steeds grotere rol spelen in ons dagelijks leven. Dit gaan we zeker terugzien als interieurtrend. Meubelen, accessoires en zelfs muurdecoratie zullen vaker zijn gemaakt van duurzame materialen.