Interieur design Wijchen

De akoestiek in deze woning was erg belangrijk. Hiervoor zijn er twee grote doeken geplaatst die speciaal ontworpen zijn voor de verbetering van de akoestiek. Daarnaast voegen deze schilderijen extra kleur toe aan het interieur. De opdrachtgevers wilden ook graag een nieuw keukenontwerp. Belangrijk voor dit ontwerp was dat de keuken open en ruimtelijk zou worden met gebruik van warme materialen. Het grote houten met wit afgewerkte dressoir zorgt dat er eenheid word gecreëerd.

Interieurstylist Gezocht Hernen
Keukenontwerp Wijchen
Binnenhuisarchitect Hernen Nijmegen
Interieurontwerp Wijchen Project
Project Wijchen Interieur Design
Interieurarchitect Wijchen Regio Nijmegen

Werkwijze interieur design 

Interieur design Wijchen gezocht? Dan kan ik u van dienst zijn. Ik heb namelijk diverse interieurontwerpen in Wijchen en omgeving gerealiseerd. Het start allemaal met een vrijblijvend inventarisatiebezoek bij u op locatie. We bespreken dan uw wensen en bekijken de mogelijkheden. Dit kan gaan over een volledig plan, of een aanpassing van de huidige inrichting. Zie voor andere referenties de pagina projecten interieur design.

Contact

Bent u ook geïnteresseerd? Graag kom ik bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met mij opnemen voor een kennismakingsgesprek. Bel mij op 06-10759668 of stuur hier een mail.

< Projecten