Interieurontwerp bungalow Nijmegen

Na een flinke verbouwing van ons ‘nieuwe’ huis zaten we in een wat lege wit gestucte woonkamer. Zeiden de opdrachtgevers. De mooie bungalow is gelegen in een natuurlijke omgeving en dit heb ik terug gebracht in het interieurontwerp. Hiervoor zijn de hal, woonkamer en keuken in het ontwerp meegenomen. Met daarbij ook het verlichtingsplan en de diverse armaturen. Er is rekening gehouden met hun wens voor een huiselijke sfeer.

Binnenhuis Stylist Nijmegen
Bungalow Nijmegen
Interieurstylist Nijmegen Regio Nijmegen
Nijmegen Interieur Advies Ontwerp Design
Woninginrichting Nijmegen Hernen
Interieurontwerper Nijmegen Hernen

Werkwijze interieur design 

Interieurontwerp Nijmegen gezocht? Dan kan ik u van dienst zijn. Ik heb namelijk diverse interieurontwerpen in Nijmegen en omgeving gerealiseerd. Het start allemaal met een vrijblijvend inventarisatiebezoek bij u op locatie. We bespreken dan uw wensen en bekijken de mogelijkheden. Dit kan gaan over een volledig plan, of een aanpassing van de huidige inrichting. Zie voor andere referenties de pagina projecten interieur design.

Contact

Bent u ook geïnteresseerd? Graag kom ik bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met mij opnemen voor een kennismakingsgesprek. Bel mij op 06-10759668 of stuur hier een mail.

< Projecten