Interieurontwerp project Nijmegen

De eigenaren van deze mooie vrijstaande woning vonden dat er te weinig samenhang was. In de loop van de tijd waren er verschillende spullen verzameld of verkregen. Ook persoonlijkheid was erg belangrijk voor hun. De spullen waar waarde aan gehecht wordt heeft een speciale plek gekregen waar ze gezien mogen worden. Er is meer contrast aangebracht tussen de raambekleding en muurkleur, maar ook gebruik gemaakt van verschillende structuren. Daarnaast zijn ze groot muziek liefhebbers en hier is dan ook een aparte plek voor gecreëerd. Maar ook de woonkamer is een knusse plek geworden, door de afscheiding van de langwerpige hogere plantenbak.

Interieurarchitect Nijmegen Project
Design Interieurontwerp Project
Interieur Advies Nijmegen Hernen
Interieurontwerper Advies Nijmegen
Interieur Designer Nijmegen Regio Nijmegen
Verlichting Project Nijmegen

Werkwijze interieur design 

Interieur Design Nijmegen gezocht? Dan kan ik u van dienst zijn. Ik heb namelijk diverse interieurontwerpen in Nijmegen en omgeving gerealiseerd. Het start allemaal met een vrijblijvend inventarisatiebezoek bij u op locatie. We bespreken dan uw wensen en bekijken de mogelijkheden. Dit kan gaan over een volledig plan, of een aanpassing van de huidige inrichting.

Contact

Graag kom ik bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met mij opnemen voor een kennismakingsgesprek. Bel mij op 06-10759668 of stuur hier een mail.

< Projecten