Interieurontwerp keuken showroom Eethen

Deze keuken showroom is gelegen boven de werkplaats waar alles vakkundig gemaakt wordt. De eigenaar heeft mij gevraagd de showroom te ontwerpen in verband met de bepekte ruimte. Belangrijk voor dit ontwerp is een warme uitstraling waar klanten zich welkom voelen. Onder het genot van een kop koffie kunnen zij hun droomkeuken bespreken bij de sfeervolle haard. De onbenutte ruimte is gebruikt voor het uitstallen van alle verschillende keukenstalen die de klanten kunnen bekijken.

Interieurontwerp Eethen Project
Ontwerp Keuken Design Interieuradvies
Industrieel Ontwerp Keuken Design
Bedrijven Project
Keukeneiland Ontwerp
Bedrijven Project Noord Brabant

Werkwijze interieur design 

Interieurontwerp keuken gezocht? Dan kan ik u van dienst zijn.  Ik heb namelijk diverse keuken interieurontwerpen gerealiseerd. Het start allemaal met een vrijblijvend inventarisatiebezoek bij u op locatie. Tijdens mijn bezoek bespreken we uw wensen en bekijken de mogelijkheden. Dit kan gaan over een volledig plan, of een aanpassing van de huidige inrichting. Zie voor andere interieurontwerpen de pagina projecten interieur design.

Contact

Graag kom ik bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met mij opnemen voor een kennismakingsgesprek. Bel mij op 06-10759668 of stuur hier een mail.

< Projecten