Interieurontwerp Bemmel

Voor een prachtig penthouse heb ik een interieuradvies mogen geven. Kleur en stofferingsadvies waren hier onderdeel van. Ook de indeling heeft een metamorfose ondergaan. De woon en eetkamer waren een grote ruimte. Het ontbrak hierbij aan een knusse en gezellige sfeer. Er is een haard ontworpen die hier aan bijdraagt, maar de ruimte nog steeds luchtig houdt. Er zijn twee zithoeken ontstaan en staan nog steeds in verbinding met de eetkamer. Dit interieurontwerp is passend gemaakt voor de bewoners van dit prachtige appartement.

Interieurontwerp Bemmel Project
Bemmel Interieurstyling Project
Bemmel Interieur Design
Advies Bemmel
Project Bemmel Interieuradvies
Design Haard Ontwerp Bemmel

Werkwijze interieur design 

Interieuradvies Bemmel gezocht? Dan kan ik u van dienst zijn. Ik heb namelijk diverse interieurontwerpen in Bemmel en omgeving gerealiseerd. Het start allemaal met een vrijblijvend inventarisatiebezoek bij u op locatie. We bespreken dan uw wensen en bekijken de mogelijkheden. Dit kan gaan over een volledig plan, of een aanpassing van de huidige inrichting. Zie voor andere referenties de pagina projecten interieur design.

Contact

Bent u ook geïnteresseerd? Graag kom ik bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met mij opnemen voor een kennismakingsgesprek. Bel mij op 06-10759668 of stuur hier een mail.

< Projecten