Interieur design Bemmel

De opdrachtgevers hadden mij gevraagd ze te verrassen. Belangrijke speerpunten waren luchtig -warm en eenheid. Om te zorgen dat alle hoekjes samen komen is de keuken verplaatst met een vernieuwend keukenontwerp. Waarbij de eettafel onderdeel is van de keuken, maar ook los kan komen te staan voor meer visite. De doorkijkhaard zorgt ervoor dat de serre een mooie verbinding krijgt met de woonkamer.

Interieuradviseur Interieurstylist Hernen
Interieur Design Project Bemmel
Advies Project Bemmel
Design Project Bemmel
Interieuradviseur Bemmel Interieurstylist
Interieuradvies Bemmel Project

Werkwijze interieur design 

Interieur design Bemmel gezocht? Dan kan ik u van dienst zijn. Ik heb namelijk diverse interieurontwerpen in Bemmel en omgeving gerealiseerd. Het start allemaal met een vrijblijvend inventarisatiebezoek bij u op locatie. We bespreken dan uw wensen en bekijken de mogelijkheden. Dit kan gaan over een volledig plan, of een aanpassing van de huidige inrichting. Zie voor andere referenties de pagina projecten interieur design.

Contact

Bent u ook geïnteresseerd? Graag kom ik bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met mij opnemen voor een kennismakingsgesprek. Bel mij op 06-10759668 of stuur hier een mail.

< Projecten