Interieuradvies Baexem

Voor een bestaande woning hadden de eigenaren verbouwingsplannen, maar vonden een juiste indeling lastig om te creëren. Hiervoor hebben zij InterieurDesignEnAdvies ingeschakeld. Daarnaast hadden zij de wens uitgesproken een luxueuze hotel look uitstraling te willen met gebruik van donkere tinten.  Door gebruik te maken van hoge kasten hoeft er geen extra muur geplaatst te worden, maar word er wel een walk-in closet gerealiseerd. De badkamer bevind zich aan het einde van de walk-in closet, waardoor er een prettige doorloop ontstaat. Maar ook de geluidshinder van de badkamer zoveel mogelijk beperk wordt.

Project Baexem
Interieurontwerp Baexem
Baexem Ontwerp Design
Interieuradviseur Project
Interieuradviseur Baexem Project
Baexem Design

Werkwijze interieur design 

Heeft u interesse in een interieuradvies? Het start allemaal met een vrijblijvend inventarisatiebezoek bij u op locatie. We bespreken dan uw wensen en bekijken de mogelijkheden. Dit kan gaan over een volledig plan, of een aanpassing van de huidige inrichting. Zie voor andere referenties de pagina projecten interieur design.

Contact

Graag kom ik bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met mij opnemen voor een kennismakingsgesprek. Bel mij op 06-10759668 of stuur hier een mail.

< Projecten