Interieurontwerp nieuwbouw Arnhem

In het begin stadium van de bouw ben ik gevraagd om mijn adviezen te geven. Een compleet interieuradvies heeft hiervoor plaats gevonden. Waaronder een indelingsplan voor het optimaal gebruik maken van de ruimte. Maar zo ook kleur, verlichting, materiaal en stofferingsadvies. Speciaal voor deze woning en zijn bewoners is er een standbouw ontworpen. Deze is geplaatst aan de lange wand waar alle elementen samenkomen. Waaronder de eethoek met maatwerk eettafel en bank met extra opbergruimte.

Interieurontwerp Arnhem Project
Nieuwbouw Arnhem
Interieur Stylist Arnhem
Ontwerp Interieur Design
Interieur Advies Arnhem Project
Binnenhuisarchitect Arnhem Regio Nijmegen

Werkwijze interieur design 

Interieuradvies Arnhem gezocht? Dan kan ik u van dienst zijn. Ik heb namelijk diverse interieurontwerpen in Arnhem en omgeving gerealiseerd. Het start allemaal met een vrijblijvend inventarisatiebezoek bij u op locatie. We bespreken dan uw wensen en bekijken de mogelijkheden. Dit kan gaan over een volledig plan, of een aanpassing van de huidige inrichting. Zie voor andere referenties de pagina projecten interieur design.

Contact

Bent u ook geïnteresseerd? Graag kom ik bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met mij opnemen voor een kennismakingsgesprek. Bel mij op 06-10759668 of stuur hier een mail.

< Projecten