Interieurontwerp appartement Nijmegen

Voor een luxe appartement in Nijmegen is er een compleet interieuradvies gemaakt. De opdrachtgever vond het prettig om werk uit handen te geven in verband met de kostbare tijd. Aan de hand van de productvoorstellen zijn de aankopen door InterieurDesignEnAdvies verzorgt. De armaturen in het verlichtingsplan zorgen voor eenheid en een warm geheel. Samen met de interieurbouwer zijn de maatwerkmeubelen tot in detail besproken. En het keukenontwerp is passend gemaakt aan de opdrachtgever. Om door het gehele appartement dezelfde sfeer te behouden is hier bij het badkamer en toilet ontwerp rekening mee gehouden. Er is zorg gedragen voor een huiselijk – ruimtelijk en warme sfeer.

Interieurontwerp Nijmegen Project
Appartement Nijmegen
Woonhuis Nijmegen
Interieuradvies Nijmegen Project
Badkamer Nijmegen Project
Badkamer Ontwerp

Werkwijze interieur design 

Interieurontwerp Nijmegen gezocht? Dan kan ik u van dienst zijn. Ik heb namelijk diverse interieurontwerpen in Nijmegen en omgeving gerealiseerd. Het start allemaal met een vrijblijvend inventarisatiebezoek bij u op locatie. We bespreken dan uw wensen en bekijken de mogelijkheden. Dit kan gaan over een volledig plan, of een aanpassing van de huidige inrichting. Zie voor andere referenties de pagina projecten interieur design.

Contact

Bent u ook geïnteresseerd? Graag kom ik bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met mij opnemen voor een kennismakingsgesprek. Bel mij op 06-10759668 of stuur hier een mail.

< Projecten