Interieuradvies

Interieuradvies, dat is mijn passie en kernactiviteit. Hieronder is omschreven hoe ik dat voor u doe.

Werkwijze

 • Het eerste contact
 • Een eerste intakegesprek vormt het startpunt voor het interieuradvies. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en bespreek ik samen met u uw wensen, leefgewoontes en eisen. Een eerste intakegesprek van 45 minuten zal geheel vrijblijvend en kosteloos bij u thuis of binnen uw bedrijf plaatsvinden. Daar leer ik u en uw woonomgeving het beste kennen en doe ik inspiratie op.
 • De offerte
 • Hierna zend ik u de offerte met de advieskeuze en de bijbehorende kosten. Indien u hiermee akkoord gaat, dan ga ik voor u aan de slag. Duidelijkheid en transparantie over kosten en afspraken vind ik belangrijk, voor mijzelf, maar vooral voor u.
 • Het interieuradvies komt tot leven
 • Zoals besproken in de offerte word alles tot in detail uitgewerkt voor u. Ook voor tussentijdse vragen kunt u ten alle tijden bij mij terecht.
 • Presentatie
 • Op het moment dat ik alles heb uitgewerkt spreek ik samen met u een datum af om het interieuradvies te komen presenteren en overhandigen.
 • Na de uitvoering
 • Als de laatste puntjes op de i staan, zit mijn werk er formeel op. Maar ook ná de uitvoering houd ik contact en kom graag langs om uw eerste ervaringen te horen. En stiekem ook omdat ik zelf nog eens van het resultaat wil genieten…

Interieuradvies voor uw woning, hotel, restaurant of kantoor

Lukt het maar niet om thuis de juiste woonsfeer te creëren of hebben u en uw partner totaal verschillende smaken? Heeft u een restaurant, hotel of kantoor? Kan het interieur in uw onderneming een opknapbeurt gebruiken, maar bent u er nog niet uit hoe en wat er moet veranderen? Dan kan ik u van dienst zijn als ervaren interieur designer, zowel voor particulieren als bedrijven. Een interieuradvies wordt gevormd doordat ik de ruimte analyseer en mij verdiep in de bewoners / gebruikers hiervan. Daarnaast zorg ik voor een persoonlijke uitstraling en gebruiksvriendelijk ontwerp. InterieurDesignEnAdvies maakt een interieuradvies welke specifiek bij u of uw bedrijf past.

Waarom InterieurDesignEnAdvies

Waarom InterieurDesignEnAdvies


Lees meer >

Waarom InterieurDesignEnAdvies

 • InterieurDesignEnAdvies is geen trendvolger, maar ontwerpt een interieurdesign welke specifiek bij u of uw bedrijf past. Dit zorgt voor een uniek ontwerp.
 • Na de presentatie van het interieurontwerp ben ik bereikbaar voor de nazorg. Heeft u nog vragen? Deze nazorg vind ik minstens zo belangrijk als het interieuradvies zelf.
 • Duidelijkheid en transparantie over kosten en afspraken vind ik belangrijk, voor mijzelf, maar vooral voor u.
 • Het is mogelijk om afspraken in te plannen met mij in de avonduren of in het weekend. InterieurDesignEnAdvies heeft geen 09.00 tot 17.00 mentaliteit.

 

Interieuradvies Particulier

Interieuradvies Particulier


Lees meer >

Interieuradvies particulier

Veel mensen kopen iets nieuws om hun woonkamer gezelliger te maken. Vaak valt dit tegen omdat het anders uitpakt als wat ze verwacht hadden. Het is te klein of veel te groot, of de kleur past er niet bij … een miskoop is dan het gevolg. Het kan zelfs leiden tot van heel veel verschillende accessoires en teveel kleine spullen, om het toch maar gezelliger te maken. Ik kan u zeggen dat dit averechts werkt. Uiteindelijk is uw woonkamer te vol en heeft u niet bereikt wat u voor ogen had. Om dit onder andere te voorkomen kunt u mij inschakelen als ervaren interieur designer.

Tarieven

Interieuradvies

Aan de hand van de inspiratie welke ik heb opgedaan tijdens ons gesprek maak ik voor u de persoonlijke ontwerptekeningen, zijnde een plattegrond met indelingsplan voor optimaal gebruik maken van de ruimte, aanzichten en 3D ontwerpen.

Tarief: € 760,- (inclusief BTW)

U kunt dit interieuradvies uitbreiden met de volgende opties:

 • Kleur en stijladvies, inclusief digitaal moodboard met de gewenste stijl en kleurstalen
 • Verlichtingsplan, inclusief verlichtingspunten en advies van de verschillende armaturen
 • Keukenontwerp, badkamerontwerp, slaapkamerontwerp inclusief 3D tekeningen (per ontwerp)

Tarief: € 380,- (per optie, inclusief BTW) 

Compleet interieuradvies

Indien u uw complete interieur wilt aanpassen, dan is een compleet interieuradvies het meest geschikt. Een compleet interieuradvies bestaat uit:

Kleur en stijladvies, plattegrond (2D) met indelingsplan voor het optimaal gebruik maken van de ruimte, 3D ontwerpen met uitgelichte verlichting, verlichtingsplan met advies van de verschillende armaturen, materiaal en stofferingsadvies (vloer-wanden-en raambekleding), presentatie van het interieuradvies bij u thuis en overhandiging van de presentatie in boekvorm op A3 formaat.

Tarief: € 2470,- (inclusief BTW)

Advies op basis van uurtarief:

 • Productvoorstel; Ik vertaal het interieuradvies naar een concreet productvoorstel. Het resultaat is een zorgvuldig samengesteld samengesteld document met een visualisatie en omschrijving van de producten.
 • Aankoopbegeleiding; Bent u op zoek naar nieuwe meubels, of stoffering (raambekleding, vloerbedekking, vloerkleed), maar u twijfelt of u wel de juiste keuzes maakt. Als aankoopbegeleider ga ik met u mee en adviseer ik u bij het maken van de juiste keuzes.
 • Projectbegeleiding; Gaat u een huis of bedrijf (ver)bouwen? InterieurDesignEnAdvies neemt graag de projectbegeleiding over en neemt u daarmee veel werk uit handen. Het contact met leveranciers kan bijvoorbeeld veel tijd kosten. Behalve adviseren, is organiseren iets wat InterieurDesignEnAdvies met plezier doet. Het overzicht bewaken, een goede planning of afspraken maken: allemaal activiteiten die onder projectbegeleiding vallen.

Tarief: € 95,- (per uur, inclusief BTW) 

*Let op: Bij een afstand van meer dan 10 kilometer vanaf Hernen reken ik een reistijdvergoeding van € 25,- per uur.

Interieuradvies bedrijven

Interieuradvies bedrijven